OVer mij

"Naast de horecabranche heb ik altijd een grote liefde gehad voor interieur en kleur."

Mijn naam is Lizzy en ik woon aan het prachtige bos en duinrand van Castricum. Sinds mijn 15e ben ik al werkzaam in de horecabranche. Na het afronden van de Hotelschool ben ik direct fulltime aan de slag gegaan en heb ik in verschillende functies en horecagelegenheden de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nog altijd vind ik de horeca geweldig. Ik streef altijd naar het leveren van hoge kwaliteit dienstverlening en word gelukkig van blije gasten!

Naast de horecabranche heb ik altijd een grote liefde gehad voor kleur en interieur. Na diverse stylingklussen aan huis bij vrienden en familie ben ik tijdens de coronaperiode een studie tot interieurstyliste gaan volgen. Tijdens de studie heb ik gewerkt bij een interieurbedrijf en professionele ervaring opgedaan. Ik pluk mijn inspiratie overal vandaan waar ik ben geweest!

Over mij
Mijn reis naar ondernemerschap.

Begin 2020 hebben mijn man en ik een sabbatical genomen om mijn droom van een wereldreis werkelijkheid te maken. Van Bali naar Singapore, Thailand, Vietnam en terug naar Bali hebben wij een fantastische reis gemaakt. Tijdens deze reis is het idee ontstaan om mijn bedrijf Lizz Horeca & Living op te richten.

De stijl die bij mij past beschrijf ik als warm, kleurrijk en klassiek. Zodra de basis rustig is, is voor mij geen kleur te gek! Door verschillende materialen en kleuren te combineren, ontstaan de leukste creaties. Jouw persoonlijke stijl en wensen gecombineerd met mijn creativiteit en ervaring zorgt ervoor dat het eindresultaat helemaal bij jou past.

Contact

Geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op met Lizz.