Mijn diensten

Ontdek wat ik doe voor consumenten en voor bedrijven.

Voor consumenten
Bij jou thuis

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je je huidige interieur een nieuwe look & feel geven? Ik kom voor interieur- en kleuradvies bij jou thuis. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste kleuren, materialen en meubels om per ruimte de perfecte sfeer te creëren. Om bij het juiste gevoel uit te komen, bespreken we samen wat de wensen en behoeften zijn en door interieur en kleuradvies aan huis, kan ik direct ervaren wat de ruimte nodig heeft.

Heb je liever alles digitaal? Bijvoorbeeld omdat je de sleutel van je nieuwe huis nog niet in handen hebt. Dan kunnen we aan de hand van videobellen, filmpjes en foto’s ook tot het gewenste resultaat komen.

Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken in jouw interieur, of weet je niet hoe je de ruimte sfeervol moet maken? Met de juiste kleur(en) accessoires, materialen en meubels maak ik elke gewenste ruimte huiselijk en sfeervol in de stijl die bij jou past.

De meeste consumenten vinden het moeilijk om een definitieve keuze te maken voor de juiste kleur(en) in hun woning. Gelukkig durven steeds meer mensen af te stappen van ‘we doen alle wanden maar wit’ en durft men meer te spelen met kleur. Welke basiskleur moet het worden, welke kleuren passen er wel of juist niet bij elkaar en hoe maak je de ruimte sfeervol maar toch rustig?

Ik help je antwoorden te vinden op deze vragen. Kleuren doen enorm veel en kunnen een ruimte écht afmaken. De regel 60-30-10 zal daarom altijd meegenomen worden in het advies!

Voor bedrijven
Voor de ondernemer

Ben jij als ondernemer op zoek naar een helpende hand in de horeca of heb je een evenement dat gestyled moet worden? Met mijn horeca achtergrond en ervaring in de styling branche kan ik jouw klus uit handen nemen.

Ben je als eventstylist op zoek naar een helpende hand die weet hoe de horecawereld werkt? Ik sta voor je klaar. Ervaren, pro-actief, creatief en behulpzaam kan ik jou ondersteunen tijdens de hectische voorbereiding van events.

Ben je als horecaondernemer op zoek naar een helpende hand die weet hoe de horecawereld werkt? Lizz Horeca en Living helpt je graag uit de brand. Of het nu gaat om hulp in de bediening, het aansturen van horecateams of structuur aanbrengen; ik klaar jouw klus. 

Na het stylen en neerzetten van een horeca-event, moeten de horecawerkzaamheden ook uitgevoerd worden. Denk hierbij aan gasten ontvangen, F&B werkzaamheden uitvoeren en het begeleiden van het horeca-event. Lizz Horeca en Living weet hoe het complete plaatje eruit moet zien en staat daarom klaar om jou het gehele event bij te staan; zowel voor als achter de schermen!

Contact

Geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op met Lizz.